Betalen

Wij maken gebruik van Stichting MOLLIE payments voor veilige en gemakkelijke betalingen op onze webshop. Kies bij het afrekenen voor de betaalmethode van jouw keuze:

iDEAL
Met iDeal kun je veilig en gemakkelijk betalen via de app of internetbankieromgeving van jouw eigen bank.

PayPal
Bij PayPal kun je jouw bankrekening of creditcard aan jouw PayPal account koppelen. Dit betaalsysteem biedt een veilige manier om online betalingen te regelen in enkele klikken.

Kaart
Met creditcard kun je gemakkelijk betalen door middel van het invoeren van jouw kaartgegevens en de betaling vervolgens te autoriseren.

Overboeking
Bij betaling via overboeking ontvang je de betaalgegevens direct op je scherm of per e-mail. Je kunt het bedrag overmaken via jouw vertrouwde bankomgeving op een moment dat dit jou goed uitkomt. Betaling via de app is ook mogelijk door middel van een QR-code. Het verwerken van een overboeking duurt doorgaans enkele werkdagen.

Bancontact / MrCash
Voor onze klanten uit België bieden wij deze betaalmogelijkheid. Betaal direct en veilig in jouw vertrouwde internet betaalomgeving. 

Klarna betaal nu
Dit is een optie voor betaling via een Klarna account. De eerste keer vraagt Klarna om persoonlijke gegevens ter verificatie. Wanneer je al een account hebt, kun je gemakkelijk betalen via één klik.

Winkelwagen
Scroll naar boven