Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

Een goede service vinden wij belangrijk. Ben je niet helemaal tevreden met jouw aankoop? Je kunt het artikel – onbeschadigd en ongedragen – gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Een opgaaf van reden is hierbij niet nodig. Vanzelfsprekend mag je het sieraad uitpakken en eventueel passen, zoals gebruikelijk in een winkel. Om hygiënische redenen kunnen oorsieraden echter niet meer retour als je deze in je oor hebt gedaan.

Volg de volgende instructies voor een probleemloze retour.

Retourinstructies

Verpak de artikelen die je terug wil sturen in de originele verpakking. Plaats deze samen met de ontvangen pakbon/factuur in de verzenddoos. Heb je de pakbon/factuur niet meer? Maak dan gebruik van onderstaand retourformulier. Zonder ordernummer kunnen wij jouw retour namelijk niet verwerken. Wil je liever ruilen? Schrijf er dan duidelijk bij om welk vervangend artikel het gaat, door middel van de productnaam, en eventueel de maat of het artikelnummer.

Stuur het pakket naar het volgende adres:

EZS, Frombergstraat 76, 6814 EC Arnhem

Zorg voor voldoende frankering en lever het pakje af bij een pakketpunt of stop het in de brievenbus. Wij raden aan om een afgiftebewijs en/of een Track & Trace code altijd te bewaren tot het pakket bij ons is aangekomen. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. 

Verwerking retour

Jouw retourzending wordt zo snel mogelijk verwerkt. Wij storten het bedrag binnen vijf werkdagen na ontvangst van de retour terug op jouw rekening. Je ontvangt hiervan ook bericht per e-mail. Wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd, vergoeden wij ook eventueel betaalde verzendkosten. Retourkosten zijn echter voor eigen rekening.

In het geval van ruilen, sturen wij binnen drie werkdagen na ontvangst van de retour het vervangende artikel naar je op. Een eventueel verschil in kosten wordt automatisch verrekend en teruggestort op jouw rekening. Is het vervangende artikel hoger in prijs dan het geretourneerde artikel? Dan ontvang je een email met betaallink waarmee je het verschil in prijs kan voldoen. Wij sturen het vervangende artikel binnen drie werkdagen na ontvangst van de retour en de betaling naar je op.

Retourformulier

Pakbon/factuur kwijt? Download hier het retourformulier: klik hier