Koop Gerust Garantie

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn. Onze Koop Gerust Garantie:

  • Veilig betalen in een vertrouwde omgeving.
  • Makkelijk bereikbaar via whatsapp of e-mail. Wij geven altijd binnen 48 uur respons op al uw vragen.
  • Prijsgarantie: nooit teveel betalen door onze scherpe prijs – kwaliteitsverhouding.
  • Toch niet tevreden? Geld retour zonder verdere vragen.

Daar staan wij voor.

Heb je onverhoopt een beschadigd of defect product ontvangen? Of is jouw nieuwe sieraad snel kapot gegaan? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Stuur ons een foto via e-mail (info@echtzilverensieraden.nl) of whatsapp (+31 6 30920758), samen met het ordernummer. Wij bieden drie maanden garantie op jouw nieuwe sieraad.*

Al meer dan 30 jaar verkopers van zilveren sieraden met talloze tevreden klanten.

* Onze garantie is niet van toepassing bij normale slijtage of onjuist gebruik van het sieraad. Tevens bieden wij geen garantie op het afslijten van de gouden plating bij verguld zilveren sieraden. Vermijd contact met water en chemische producten, en doe de sieraden af tijdens het slapen en sporten.

Heb je een klacht?
Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze webshop. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@echtzilverensieraden.nl. Waarschijnlijk komen we er samen uit. Leidt dit toch niet tot een oplossing? dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur (https://www.webwinkelkeur.nl/) of via het ODR-platform van de Europese Commissie (http://ec.europa.eu/odr).
Winkelwagen
Scroll naar boven